Loading...

Projectteam

Bij quub hebt u direct contact met Fiona en Erik, zij houden van een persoonlijke benadering en houden bewust de lijnen kort. Fiona en Erik zijn van a tot z, van ontwikkeling tot realisatie, verantwoordelijk en betrokken. Al naar gelang de complexiteit van een project wordt er een team uit het quub netwerk samengesteld en ingezet, zodat er vanuit alle benodigde disciplines adequaat gereageerd kan worden.
Het quub netwerk bestaat onder andere uit; project- en procesmanagement, kostendeskundigen, bouwkundige architecten, technisch adviseurs en tekenaars, meubelmakers, fotograven, grafisch ontwerpers, product ontwerpers, flora deskundigen.


Erik: ‘We bespreken alles met de opdrachtgever en leggen het concept tot in detail vast. Wij houden het overzicht en hebben contact met het hele projectteam. Dat werkt heel prettig en efficiënt. Als de opdrachtgever tijdens de realisatie vragen of nieuwe wensen heeft, is het fijn als de lijnen kort zijn. Dat voorkomt miscommunicatie en onnodig oponthoud. En daarmee voorkomt quub onnodige kosten en mogelijke budgetoverschrijdingen. ‘

nieuws