Loading...

Over quubLeef de ruimte
Interior concepts, wat zijn dat? Een chique inrichting met mooie meubels? Een nieuw kleurtje op de muur? Dat vinden wij veel te kort door de bocht. Bij ons draait het om meerwaarde toevoegen aan de ruimte. Een totaaloplossing die de perfecte balans vormt tussen emotioneel functionalisme en praktisch functionalisme. Emotioneel vanwege de beleving die je voelt bij de sfeer, de kleuren, de materialen. Praktisch vanwege de functies die een ruimte heeft en de activiteiten die er plaatsvinden. Samen laten ze de ruimte leven en prikkelen ze alle zintuigen.

Samen op reis
Wat daar allemaal voor nodig is? Dat ontdekken we samen. We gaan met een open mind rond de tafel. We praten, we vragen, we luisteren, en komen zo tot de kern. Je wordt onderdeel van het proces en gaat samen met ons op reis. Wij tonen je de mogelijkheden, laten je proeven van onze ideeën en gaan de diepte in om te komen tot een oplossing die jullie eisen tot leven wekt of jullie wensen tot een naadloos geheel samensmelt. Zo ontstaat een ruimte die perfect bij jullie past, een ruimte die met je meegroeit door de tijd.

Fiona Kock
Vanuit mijn achtergrond in de mode, ontwerp ik met materialen, structuren, texturen en kleuren. Als smaakmaker zorg ik zo voor sfeer in een ruimte, met verfijnde accenten, oog op de kleinste details en een grote zorg voor samenhang. Daarmee vertel ik het verhaal van onze gezamenlijke visie. Ik zie mezelf ook niet als interieurontwerper, maar denk veel breder en leen graag uit andere vakgebieden. Met als belangrijkste doel dat je jezelf prettig voelt en echt contact maakt in een leefruimte.

Erik Lucas
Ik kijk vooral naar het totaalbeeld; de indeling, de grote lijnen en de architectonische aspecten. Daarbij betrek ik ook andere disciplines. Zo zorgen we voor gelaagdheid. Ook neem ik je mee in het verhaal achter ons concept. Vertrouwen en aandacht zijn daarbij de sleutelwoorden, want dit proces is belangrijk om tot een optimaal resultaat te komen. Ik stuur dat proces en zorg ervoor dat onze gezamenlijke visie in alles wordt doorgevoerd.

nieuws